Horní menu

Drobečková navigace

Úvod > Obec > Aktuality > Oznámení odboru dopravy MěÚ Slaný

Oznámení odboru dopravy MěÚ Slaný



Vážení spoluobčané!

        Pokud vlastníte auto nebo nějaké jiné registrované vozidlo, které je dočasně vyřazeno z provozu před 30. červnem 2013 (je v depozitu), musíte přijít do konce roku 2015 na registr vozidel našeho úřad a sdělit, kde vozidlo je a jaký je účel jeho využití (Podáte prohlášení o umístění a využití vozidla, které si můžete najít na stránkách Města Slaný nebo osobně vyzvednout na registru vozidel, odboru dopravy MěÚ Slaný). Pokud termín nestihnete, vozidlo administrativně zanikne a už nepůjde přihlásit. V pozdějších případech dočasného vyřazení (po polovině roku 2013) máte rovněž povinnost nahlásit údaje o vozidlu, avšak nehrozí administrativní zánik vozu, nýbrž finanční sankce.   

      Na závěr Vás proto žádáme, abyste si překontrolovali stav svých vozidel, a případné resty včas vyřešili. Máte-li nějaké nejasnosti v souvislosti s tímto problémem, můžete se obrátit na naše pracovníky na MěÚ Slaný, registru vozidel  (tel. - 312 511 265; 312 511 267; 312 511 202 nebo 312 511 203).

 Ve Slaném dne 22.9.2015    

                                                                                                 Jan LHOTA

                                               vedoucí úseku dopravně správních agend

                                             odboru dopravy MěÚ Slaný

 


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů